Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók Színes, exkluzív fotelek és kanapék javítása, felújítása, áthúzása – Éljen a lehetőséggel!

Színes, exkluzív fotelek és kanapék javítása, felújítása, áthúzása – Éljen a lehetőséggel!

bőr ülőgarnitúrákA bőr ülőgarnitúrák klasszikus eleganciát varázsolnak otthonunkba, és hosszú távon szolgálhatják kényelmünket, ám elérkezhetünk arra a pontra, mikor úgy érezzük, hogy kanapénk, vagy fotelünk már elavultnak tűnik, és elgondolkozunk lecserélésén.

Az évek során ahogy személyiségünk, úgy ízlésünk is változhat, legfőképp emiatt gondolhatjuk úgy, hogy érdemes lenne leváltanunk bőr ülőgarnitúránkat. Lakásfelújítás, átalakítás során kerülhetünk olyan dilemmába, hogy értékes, bőr fotelünktől meg kell váljunk, mert az új, modernebb stílusba egyszerűen már nem passzol bele, vagy a falak színétől teljesen eltérő színvilágot képvisel, ráadásul már egy egyszerű bőrápolás sem segít az ülőgarnitúra állapotán. Ezekre a problémák orvoslására kínál megoldást szolgáltatásunk, amely segítségével bőr ülőgarnitúráját újjávarázsolhatja egy bőr áthúzással, vagy javítással. Tudjuk, hogy egy bőr ülőgarnitúra milyen kiadásokkal jár, és mivel hosszú távra tervez egy vevő, szeretnénk minőségi munkánkkal hozzájárulni bőr bútorának modern dizájnjához, tartósságához.

Forduljon hozzánk, ha szeretné bőr ülőgarnitúráját megmenteni, legyen szó teljes felújításról, vagy bőr áthúzásról, utóbbi esetében széles színkínálattal várjuk!

klasszikus

modern