Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók Chesterfield bőrbútorok felújítása, javítása, áthúzása? Mi megoldjuk!

Chesterfield bőrbútorok felújítása, javítása, áthúzása? Mi megoldjuk!

Chesterfield bőrbútorokA Chesterfield bőr kanapék, fotelek és ülőgarnitúrák az igazi klasszikusok közé tartoznak. Akinek egyszer Chesterfield bőrbútor kerül a birtokába, megtapasztalja, milyen is a valódi, kortalan minőség. A Chesterfield bőrbútorok kárpitjai olasz marhabőrből készülnek, szerkezetük valódi keményfából készül, melyet kézzel gyalulnak és szerelnek össze. Az igazi klasszikus stílus szerelmeseinek környezetéből nem hiányozhat az angol bútorok stílusában készült Chesterfield.

Azonban még egy ilyen minőségi bútordarab sem képes örök időkig változatlan maradni és ellenállni az idő múlásának. A használat, különféle váratlan balesetek következtében a bőr ülőgarnitúra sérül, kopik, szakad, a váz megrozzanhat.

Nem szeretne búcsút venni bőrbútorától, de örülne, ha újra régi fényében ragyoghatna? Keressen fel minket, és bízza ránk a Chesterfield bőrbútorok felújítását, javítását! Legyen szó akár gombok pótlásáról, szabások korrigálásáról, szakavatott munkánknak köszönhetően kedvenc bőrbútora újra a régi lesz, úgy, hogy semmit nem veszít eredeti minőségéből!

klasszikus

modern