Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók Bútorbőrök: a marhabőrről

Bútorbőrök: a marhabőrről

A valódi bőr összetéveszthetetlen élményt nyújt, ami természetességével, egyedi illatával és tapintásával egy életre rabul ejt. A valódi bőr a minőség szimbóluma, az időtálló szépséget képviseli, ami a bútorgyártás alapvető hozzávalója.

A valódi bőrből készült bútorbőrök többsége marhabőrből készül, ezen kívül elenyésző hányadához antilop vagy bivalybőrt is felhasználnak. Ez a bútorbőr származhat Európából vagy pedig a tengerentúlról is. Mivel a tengerentúli marhákat szabad tartásban nevelik, ezeken a bőrökön több a természetes, egyedi jegy, lehetnek rajtuk hegek, karcolások, lyukak is akár.

A nyers bőröket több részre hasítják, a bútorbőrökhöz pedig általában a színbőrt használják fel. A színbőr pozitív tulajdonságainak köszönhetően a minőségi bútorbőr lágy, ugyanakkor ellenálló és tartós is. A bútorbőr tisztítás és festés után nyeri el végső formáját.

Forduljon hozzánk bizalommal, válogasson minőségi termékeinkből és rendeljen valódi bőrből készült termékeink közül! Tegye otthonát egyedivé valódi bőr bútorokkal!

bútorbőr

klasszikus

modern