Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók Bőrbútor felújítás 2 rész

Bőrbútor felújítás 2 rész

LEATHER-EXPRESS Kft. – Professzionális bőrbútor javítás

Keressen minket a 

06 70 507 7250 vagy a 06 30 346 2882

telefonszámon, vagy írjon a 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

e-mail címre


Mennyibe kerül bőrbútorunk javítása?

garnitúra felújításOtthonunk értékes garnitúrájának felújítását nem csupán a kényelmi szempontok, hanem a takarékossági megfontolások is indokolhatják. Legtöbbször ugyanis jóval olcsóbb megjavíttatnunk a bőrbútort, mint újat vennünk helyette. Ha pedig lakásunkban drágább garnitúra található, akkor még a prémium kategóriába tartozó bőrökkel való kárpitozás is kifizetődő lehet számunkra. Nézzük most a számok tükrében, mennyibe kerül a bőrbútor eredeti állapotának helyreállítása.


A garnitúra javítási költsége alapvetően három tényezőből áll:
  • az anyagköltségből
  • a munkadíjból, valamint
  • az egyéb javítások, illetve szolgáltatások költségéből

A bőrbútor felújításának anyagköltsége a munka során felhasznált anyagok mennyiségétől és árától függ, melynek számítása mindig egyedi felmérés alapján történik.

Bőrtípusok – Normáltól a prémium kategóriáig

A LEATHER-EXPRESS Kft.-nél sokfféle bútorkárpit közül választhatunk, melyek különböző színvilágú és karakterű bőröket, műbőröket és szöveteket tartalmaznak. Cégünk kínálata több ezer terméket foglal magában. Ezekről részletesen a www.butorbor.hu oldalon keresztül tájékozódhatunk.

Általánosságban elmondható, hogy minél többe került a bőrbútor, annál többet érdemes áldoznunk a felújítására is. A kisebb értékű – 200-300 ezer forintos – garnitúrákat, nem mindíg gazdaságos felújítani. A felújítás megegyezhet esetleg meghaladhatja az eredeti árát a bútornak. A közepes árfekvésű bútoroknál már minden esetben gazdaságos a felújítás. A milliós értékű bőrbútornál ugyanakkor ne mondjunk le az igazán minőségi anyagokról! Ezen bőrbútorok eredeti állapotának helyreállítása ugyanis még a csúcskategóriát képviselő bőrök segítségével is olcsóbban megvalósítható, mintha új garnitúrát vásárolnánk.

Kárpitozás – Borítson minden bútort valódi bőrkárpit!

A bőrbútor javítása során az elvégezett munka díja a garnitúra típusától függ. Minél nagyobb felületet kell áthúznunk, vagyis újra kárpitoznunk, annál nagyobb munkadíjjal számolhatunk.

Egyéb költségek – Bármilyen javítást elvégzünk!

egyéb bőrbútor javításAz egyéb javítási, illetve szállítási költségek megállapítása egyedi felmérés alapján történik. A LEATHER-EXPRESS Kft. igény szerint házhoz szállítja az elkészült bőrbútort, illetve vállalja a garnitúrák alkatrészeinek cseréjét, megjavítását is. Ezeket a többletszolgáltatásokat vásárlóink külön díjazás ellenében vehetik igénybe.Minden jog fenntartva, Leatherexpress Kft.
klasszikus

modern