Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók Bőrbútor felújítás 1 rész

Bőrbútor felújítás 1 rész

LEATHER-EXPRESS Kft. – Professzionális bőrbútor javítás

Keressen minket a 

06 70 507 7250 vagy a 06 30 346 2882

telefonszámon, vagy írjon a 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

e-mail címre

Hogyan állíthatjuk helyre bőrbútorunk eredeti állapotát?

Bármennyire is tartós és elegáns egy újonnan vásárolt bőrbútor, az idő vasfoga bizony lakásunk kedvenc darabját sem kíméli. Egy idő után így elengedhetetlenné válik a bőrbútor alkatrészek megjavítása, illetve szükség esetén a garnitúra teljes felújítása.

bőrbútor javításSajnos azonban egy szétszakadt ülőfelületű bőrbútor láttán sokan inkább újat vesznek a régi helyett, pedig a garnitúra áthúzásával vadonatújjá is varázsolhatnák lakásuk értékes darabját. Ha ugyanis idejében helyreállítjuk eredeti állapotát, akkor nem kell lemondanunk a megszokott bútorról. A generációkra tervezett bőrbútor így valóban évtizedeken át szolgálhat bennünket.

Milyen javítási munkákat végeznek a bútorokon?

A LEATHER-EXPRESS Kft. 25 éves tapasztalattal rendelkezik a ülőgarnitúrák, bőrbútorok javításában. Cégünknél bármilyen kárpitozott bútort, használt ülőgarnitúrát vagy széket megjavíttathat, illetve valódi bőrrel vagy bútorszövettel kárpitoztathat.  

Hogyan végzik a bőrbútorok javítását?

Az eredeti állapot helyreállítása során elsődlegesen a bőrkárpit javítása, illetve cseréje történik, ám igény szerint az elhasználódott szivacsokat, valamint tömőanyagokat is kicseréljük.

Szükség esetén az ülőfelületekbe és az ágygépbe való matracok cseréjét, illetve a vázszerkezet, valamint a rugózat javítását is vállaljuk. Ilyenkor az elvégzett munkákra egyedi árkalkulációt készítünk. Az árképzéssel kapcsolatos információkról bővebben cikkünk második részében olvashatnak.

Milyen előnyökkel jár a bőrbútor teljes kárpitozása?

bőrbútor teljes kárpitozásHa azt szeretnénk, hogy lakásunk kedvenc darabja újból a régi pompájában ragyoghasson, akkor érdemesebb teljesen áthúzhatnunk a garnitúrát. Igaz ugyan, hogy ez a megoldás költségesebb, ám a garnitúra teljes áthúzásával bőrbútorunk gyakorlatilag vadonatúj külsőt kaphat.

A klasszikus darabok míves fából készült szerkezetének megőrzése vagy a garnitúra által nyújtott megszokott komfort ugyanakkor szintén indokolhatja a bőrbútor teljes kárpitozását. Az értékesebb bőrbútorok esetén – amelyek rendszerint sokkal jobb minőségű anyagokat tartalmaznak a 100-200 ezer forintos garnitúrákhoz képest – pedig mindenképpen érdemes ezen megoldást választanunk.

Milyen kedvezményeket lehet kapni a bőrbútor teljes áthúzásakor?

Ha a bőrbútor teljes kárpitozását választjuk, akkor a LEATHER-EXPRESS Kft. 3 cm vastagságig ingyen kicseréli a garnitúrában levő szivacsokat, illetve tömőanyagokat.

Végeznek részeleges áthúzást is?

Igen. Van arra lehetőség, hogy például csak a karfa vagy az ülőlapok bőrkárpitját cseréljük. Ebben az esetben olyan bőrt választunk, amely az eredeti anyag színét a lehető legjobban megközelíti. Jó tudni ugyanakkor, hogy részleges áthúzás esetén a javított rész színe nem fog teljesen megegyezni a bőrbútor eredeti színével.

Műbőrrel vagy szövettel való javítást, áthúzást is vállalnak?

garnitúrák kárpitozásaMi, a LEATHER-EXPRESS-nél a garnitúrák kárpitozása, áthúzása során nem csak valódi bőrt használunk. Magas minőségű olasz importból származó PU és PVC alapú műbőrökkel és hagyományos illetve mikroszálas bútorszövettel újrahúzhatjuk ülőgarnitúráját. Bátran ajánljuk ugyanakkor a valódi bőr használatát, hogy otthonunkban megtapasztalhassák ezen anyag nyújtotta komfortot és eleganciát. Bármely választott bútorkárpithoz technikai adatlapot is mellékelünk, melyek garantálják az adott kárpit megbízhatóságát.Bőrbútor felújítás 2 rész

Minden jog fenntartva, Leatherexpress Kft.
klasszikus

modern