Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók A tökéletes ülőgarnitúra 2017-ben

A tökéletes ülőgarnitúra 2017-ben

Beköszöntött az új esztendő, és ezzel együtt megérkeztek az első előrejelzések lakberendezés terén. A legnagyobb változás a fehér uralom megtörésén érhető tetten, mind falfelületet, mind berendezési tárgyakat tekintve. Tehát, ha idén szeretnénk ülőgarnitúrát vásárolni, érdemes az új trendeket figyelembe véve kiválasztani a tökéletes kialakítást.

Színeket tekintve a trópusi és mediterrán árnyalatok lesznek az uralkodóak, mint a guacamole, homok, piszkos rózsaszín vagy flamingó rózsaszín, jeges kék és társaik. Ha időtálló ülőgarnitúrába fektetnénk, érdemes azokat az árnyalatokat előtérbe helyezni, amik még évek múltán is stílusosnak számítanak, mint a homok vagy a zöld különböző tónusai. Formát tekintve még mindig a letisztultabb vonalak hódítanak, azonban az izgalmasabb kialakítások is teret nyernek, így mindenki a maga ízlése szerinte rendezheti be trendin az otthonát.

Érdemes ülőgarnitúrából nagyobb méretet választani, ahol az egész család vagy baráti kör kényelmesen elférhet és élvezheti a társaságot! Nézzen körül nálunk!

ülőgarnitúra

klasszikus

modern