Facebook
Címlap Bőrbútor tudnivalók A bőr kárpit előnyei

A bőr kárpit előnyei

A bőrbútor mindig is egyet jelentett az eleganciával, a stílussal és a jó ízléssel. Egy bőr kanapé vagy fotel egyaránt díszévé válik egy irodának és az otthonunknak is, sőt, egy valódi bőrbútor utánozhatatlan természetességgel tölti meg a szobát vagy a tárgyalót, ugyanakkor valódi értéket is képvisel.

Bőrbútor – a tökéletesség netovább-ja!
A valódi bőr kárpittól sokan tartanak, mert nem csak drága, de a közhiedelem szerint kényes anyag is, megfelelő és gondos ápolás mellett azonban a bőr meghálálja a törődést és hosszú ideig szolgálja tulajdonosait.
A bőrbútor szépsége és minősége mellett azért ideális választás, mert tartós és kényelmes is. Semmihez sem hasonlítható az érzés, amit egy valódi bőr ülőgarnitúra bársonyos, süppedős ölelése ad a megfáradt embernek.

Arra is van lehetőség, hogy a bőrt felújítsuk, befestessük, vagy éppen lecseréltessük, így nem kell attól félnünk, hogy egy repedés miatt, vagy azért, meg meguntuk a színét, a kukába kell dobnunk.

Akárhogy is, a bőr tökéletes és életre szóló választás. Ha Ön is a bőr ülőgarnitúra mellett döntött, nem fogja megbánni, ezt garantáljuk!

klasszikus

modern