Facebook
Címlap Garancia

Garancia

Szerző:

3 ÉV LEATHER-EXPRESS GARANCIA!

 

Az általunk gyártott bútordarabokra mint tartós fogyasztási cikkekre, 1 év jótállást és 2 év szavatosságot, összesen 3 év garanciát adunk.

 

A LEATHER-EXPRESS bőr ülőgarnitúrák a legjobb minőségű olasz marha színbőrrel vannak bevonva. Bőrbútoraink még részlegesen sincsenek műbőrrel, vagy textilbőrrel kárpitozva.

Az általunk használt bőrök megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

  • ·Kopás Az általunk forgalmazott bőr fedőrétege nem fog lekopni normál használat mellett.
  • ·Törés, repedés - Az általunk forgalmazott bőr fedőrétege nem fog berepedezni normál használat mellett.
  • ·Szakadás - Az általunk forgalmazott bőr nem fog elszakadni normál használat mellett.
  • ·Fakulás - Az általunk forgalmazott bőr nem fog kifakulni, kivéve az erős direkt napsugárzástól.
  • ·Ragacsosság - Az általunk forgalmazott bőr nem válik tapadóssá vagy ragacsossá.

A bőrbútorok váza, bükk, illetve kőrisfából, valamint préselt forgácslapokból készül, melyeket kapcsozás mellett még enyvezéssel is rögzítünk egymáshoz. Sarokpontoknál, illetve statikailag a gyengébb helyeken merevítő bordákkal és vasalatokkal erősítjük tovább a szerkezetet. A LEATHER-EXPRESS Kft. 2 év garanciát ad a vázszerkezetre normál használat mellett.

Minden ülőfelület, háttámla, párna, karfa, nagy sürűségű és nagy rugalmasságú szivacsból készül, mely még egy puha frizzel is be van vonva, hogy hosszú távon biztosítson magas komfortot használójának. A LEATHER-REXPRESS Kft. 1+2 év garanciával biztosítja vevőit, hogy az általunk használt szivacsok és tömőanyagok nem veszítik el rugalmasségukat és cellaszerkezetük nem omlik össze normal használat mellett. A szivacsok idővel alkalmazkodnak használójához és minimális lágyulás és lapulás megengedett. Ezt nem szabad összekeverni a hab összeesésével, melyre a garancia vonatkozik.

Minden beépített ágymechanikára, lábtartóra, háttámla mechanikára szintén 1+2 év garanciát adunk normal használat mellett. Az általunk forgalmazott belga gyártmányú ágygépek vendégágyként funkcionálnak.

 

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Az általunk adott garancia a garanciajegy és vásárlást igazoló számla együttes bemutatásával érvényes. A garancia ideje a vásárlás napjától számítva 1+2 évig tart. Az első év végéig amíg a jótállási idő tart, LEATHER-EXPRESS Kft. Vállalja a szállítás költségét, valamint a laborvizsgálatok és egyéb költségeket is garanciális probléma esetén. A második és a harmadik évben amikor a jótállási időt a szavatossági idő váltja fel, a garancia csak a felhasznált anyagokra és a munkadíjra terjed ki, nem tartalmazza az egyéb költségeket.

Esetleges garnciális bőrkopás esetén a garancia érvényesítése előtt a bőrt laboratóriumban (mely lehet olasz vagy magyar - KERMI) bevizsgáltatjuk. Amennyiben bebizonyosodik a normál használat, ennek a vizsgálatnak a költségét a LEATHER-EXPRESS Kft. állja a garancia első évében.

 

A LEATHER-EXPRESS Kft. által forgalmazott bőr ülőgarnitúrák otthoni használatra készültek és a garancia is csak az otthoni használatra vonatkozik. Ez a garancia nem érvényes kereskedelmi, vendéglátóipari, szállodai, illetve nyilvános felhasználás esetén, nem megfelelő tisztítószer vagy vegyszer használata estén, hanyagság, rongálás, baleset, éles vagy érdes tárgyak által okozott sérülés esetén.

A bőrön található rovarcsípés, beégettet védjegyek, mélyvénák nyomai, hegek, trágyamarás nyoma, ráncosság, enyhe megnyúlás, esetleges árnyalatnyi szín eltérések, direkt napsugárzás által okozott fakulás, melyek mind a jó minőségű valódi bőr természetes karakteréből adódnak és nem képezik garancia tárgyát.

Hiszünk benne, hogy ennek a garanciának az érvényesítésére egy kedves ügyfelünknek sem lesz szüksége.

Új bőr ülőgarnitúrájához, kanapéjához sok örömet kívánunk!

klasszikus

modern