Facebook
Címlap Bőr ülőgarnitúra cikkek Bőr ülőgarnitúra gyártás

Bőr ülőgarnitúra gyártás

Szerző:

A LEATHER-EXPRESS Kft. által gyártott bőr ülőgarnitúrák, bőr kanapék, bőr fotelok, bőr sarokülő garnitúrák Budapesttől 130 kilóméterre Dusnokon készülnek, kizárólag saját eladásra kis szériában (nem viszonteladóknak). Az általunk készÍtett modellek bemutatótermeinkben Budapesten a BAH csomópontnál tekinthetók meg (1118. Bp. Budaörsi út 48. Fszt. bútorbolt).

A gyártás összes fázisa precíz, aprólékos kézimunka, kezdve a váz elkészítésével, melynek elemeit enyvezéssel és kapcsozással rögzítjük egymáshoz. Minden bőr ülőgarnitúra modell bútoripari mérnökök és designer-ek által lett kifejlesztve, így statikailag és formailag is megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. A bőr ülőgarnitúrák ülőfelületeit hullámrugó és igen magas minőségű, kifejezetten erre a célra készülő szivacs kombinációjával készítjük. Különös gondot fordítunk arra is, hogy a bőr ülőgarnitúrák ülőfelületeibe, a karfákba és a háttámlákba is az oda illő minőségű szivacs kerüljön. Így nálunk az nem fordulhat elő, hogy két három év után az ülésben lévő szivacs cellaszerkezete összeesik és a bőr kanapé ezáltal elveszti esztétikai és kényelmi értékét is. A szabás-varrás is precíz kézimunka, mely kifejezetten bőr varrására készült cérnával történik. A bőrökben és bútorszövetekben is egyedülálló választékkal rendelkezünk. Vannak sztenderd színeink, de igyekszünk mindig megújulni és valami újat, különlegeset csempészni kollekciónkba. A bútorbőrök ára szerint bútorainkra 5+1 különböző árkategóriát készítettünk. Bőrbútorainkhoz választhatók alap és feláras bőrök is. Nincs köztük minőségbeli különbség, hiszen minden bőr I. Osztályú minőségű, inkább, karakterükben, kikészítési eljárásunkban, tapinásukban, különbüző effektekben és ezáltal árukban különböznek egymástól. 

Bőrválasztékunkban újdonságnak számítanak a Hair On (szőrös) marhabőrök, melyek használhatók dekorációnak, szönyegnek is. A többszáz féle szín és festés design kombinálásával készülhetnek belőlük varrott szőnyegek és párnák is.

Ha határtalan luxusra vágyók bőrbútora akár ezekből a természetes Hair On bőrökből is készülhet, a Natuzzi vagy Himolla árainak feléért, harmadáért. A felhsznált anyagok azonos minőségűek a fenti márkákéval (a bőrnél a forrás is azonos).

Az általunk gyártott bőr ülőgarnitúrákban sok variációs lehetőség van. Sok modell készülhet ágyazható funkcióval is, illetve bőr kanapékba lehet kérni fiókot, a bőr fotelekbe lábzsámolyt, vagy szintén fiókot. A bőr sarokgarnitúráknál is variálható az ülőfelületek száma a sarokelem bal, illetve jobb oldalán is. Az ottomanos sarkok is kérhetők balos, illetve jobbos kivitelben is.

Mint fentebb is említettük a bőr ülőgarnitúrák, bőr kanapék, bőr fotelek és bőr sarokgarnitúrák megrendelésre, kézi munkával készülnek. Lehet akár csak egy bőr fotelt vagy csak egy 3 személyes bőr kanapét vagy bármilyen összeállítású bőr ülőgarnitúrát kérni. Minden gyártás egyedi, a megrendelő választja ki az bőr ülőgarnitúra összeállítását, a különböző funkciókat, a bőr karakterét, színét. A gyártási idő viszonylag rövid, 4-6 hétig tart, modelltől függően.

klasszikus

modern