Facebook
Címlap Bőr ülőgarnitúra cikkek Bőr ülőgarnitúra ár

Bőr ülőgarnitúra ár

Szerző:

A LEATHER-EXPRESS Kft. közép- és felső kategőriás bőr ülőgarnitúrák kisszériás manufaktúrájával, valamint olasz kikészítésű és festésű bútorbőrök és autókárpit bőrök importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Ezért nálunk kihagyva a kiskeredelmi árréseket jóval olcsóbban kaphat igazi, minőségi bőr ülőgarnitúrát, melyek nem hasonlíthatók össze a magyar piacot elárasztó, esetleg első ránézésre tettszetős külsejű, de silány minőségű bútorokkal. Nálunk a bőr ülőgarnitúrák kárpitozott része kizárólag 1. osztályú marhabőrrel készül, tehát a kanapék vagy sarokgarnitúrák hátulja és oldala sem készülhet színazonos műbőrből vagy szövetpótló anyagból. Ellenben a standard I. árkategóriás bútorbőrök mellett (melyek szintén I. osztályúak) nálunk rendelheti garnitúráját a  a Natuzzinál és egyéb prémium márkáknál kapható csúcskategóriás bőrökből is, III-V. kat), mindezt egyharmad áron, de ugyanabban a minőségben.

Bőr ülőgarnitúrák közvetlenül a gyártótól, verhetetlen áron!

Mit is jelent ez a sokszor hallott szlogen?

A LEATHER-EXPRESS Kft-nél azt, hogy ha valahol nálunk olcsóbban talál azonos méretű és stílusú bőr ülőgarnitúrát, akkor érdemes alaposan megismerni annak műszaki tartalmát, mert csak olcsóbb és gyengébb minőségű anyagok felhasználásával lehetséges olcsóbb áron előállítani azt.

Számunkra a legfontosabb kitűzött cél a 100 %-ban elégedett vásárló.

Tíz indok arra, hogy miért válassza a LEATHER-EXPRESS Kft-t, ha kiváló minőségű bőr ülőgarnitúrát, bőr kanapét, bőr fotelt, bőr sarokgarnitúrát szeretne vásárolni.

 

1. Az általunk használt bőr minősége kimagasló. Cégünk autó- és bútorbőrök kereskedelmével is foglalkozik, tehát egyenesen az olasz bőrgyárból vásárolunk kizárólag általunk válogatott I. Osztályú marha színbőrt. Magyarország garantáltan legnagyobb bőrválasztékát k1náljuk. Nálunk mindenki biztosan megtalálja az egyéniségéhez illő karakterű és színvilágú bőrt.

2. Kis szériában, kizárólag kézi munkával készülnek ülőbútoraink csak saját eladásra, minden bútor gyártására egyedi figyelmet szentelünk.

3. Nálunk a felhasznált szivacs is kiváló minőségű formaszivacs, valamint a legjobb minőségű olasz, illetve belga mehanikák kerülnek beépítésre bútorainkba. Ez az amiből soha nem engedünk, mert számunkra minőségi termék előállítása, melyre büszkék lehetünk, sokkal fontosabb mint az extra profit, vagy a mégjobb piaci pozíció.

4. Bőr ülőgarnitúra áraink kitűnőnek mondhatók.

5. Állandó bőr ülőgarnitúra akció keretén belül mindíg van olyan bemutató darab, melyre  árengedményt biztosítunk.

6. Szállítási gondját is megoldjuk kedvező áron, ajándék 1 fő rakodóval. Nemcsak az ajtóig, hanem a lakásba szállítunk, melynek szintén nincs felára.

7. Minden komplett garnitúra vásárlása esetén egy ajándék 2*100 ml-es FENICE bőr tisztitó és ápoló szettet adunk ajándékba.

8. Rövid, modellől függően 4-6 hetes határidővel készítjük el bőr ülőgarnitúráját, bőr kanapéját, bőr fotelját valamint bőr sarokgarnitúráját.

9. Az általunk készített bőrbútorokra 1 év jótállást plusz 2 év szavatosságot, azaz 3 év garanciát adunk. Mivel az általunk kínált termékek nem Kínában, Lengyelországban, Spanyolországban vagy Olaszországban készülnek, hanem a mi magyarországi manufaktúránkban, ezért esetleges garanciaidőn belüli vagy akár azon túli javítási igényére azonnal, gyorsan és szakszerűen tudunk reagálni.

10. Szakszerű bőr és szövet ápolási, karbantartási és javítási tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket.

 

Összefoglalva számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, termékeink minősége, a széleskörű tájékoztatás és szolgáltatások nyújtása, mindez kiváló, verhetetlen áron.

klasszikus

modern