Facebook
Címlap

Genova bőr ülőgarnitúra

Régi idők eleganciája újszerű köntösben – Bemutatkoznak a GENOVA bőrbútorok

Ha klasszikus bőrbútorokról esik szó, akkor többségünknek a stílus és az elegancia jut eszébe. Egy ilyen garnitúrának sem kell azonban nélkülöznie az egyediséget és a kényelmet, mely tökéletesen megtestesül a GENOVA modellben. A LEATHER-EXPRESS új bőr ülőgarnitúrája segítségével így egyszerre varázsolhatunk hangulatos légkört otthonunkba, illetve tehetjük egyedivé lakásunk enteriőrjét.

Az egyediség szerelmeseinek

A bőrbútor segítségével régi idők eleganciáját újszerű köntösben mutathatjuk meg az otthonunkba látogatóknak. Minden egyes GENOVA modell valóságos asztalosipari remekmű, amely a garnitúra kialakításának minden jellemzőjében tükröződik. A prémium kategóriás bőrbútor kizárólag tölgyfából készül, íves vonalvezetése pedig különleges hatást kölcsönöz a garnitúra számára.

A GENOVA esztétikus megjelenését a bőrbútor karfáját és lábát díszítő 3 dimenziós ívek, illetve a látható farészeken található díszmarások teszik teljessé.

A régi idők hangulatát megidéző garnitúra egyaránt magán viseli a flamand és a hisztorikus stílus jegyeit. A bőrbútor a 17. századi holland művészetre jellemző gazdag díszítéssel bír, egyedi formáival pedig a barokk stílusú szalonok világát varázsolhatjuk otthonunkba.

Mivel a bőrbútor favázának pácolásakor 14 különböző szín közül választhatunk, így biztosan találunk a lakásunk enteriőrjéhez tökéletesen illeszkedő árnyalatot. A pácot a garnitúra tölgyfa anyaga idővel magába szívja, amelynek köszönhetően láthatóvá válik a fa természetes erezete. A garnitúra tartósságát a magas fényű kemény lakk kezelés biztosítja, így minél tovább gyönyörködhetünk a GENOVA bőrbútorban, amely egészen biztosan lakásunk központi darabjává fog válni.

A komfort kedvelőinek

A GENOVA különleges kialakításával együtt a legkényelmesebb bőrbútorok egyike. Ezt a modellt ugyanis – a Chesterfield garnitúrához hasonlóan – hagyományos duplarúgós ülésszerkezettel készítik.

A garnitúra kialakítása során a bükkfából készített üléskeret felett úgynevezett Bonnel rugókat alkalmaznak. A többmenetes rugók előnye, hogy a nagyobb terhelést is jól viselik, valamint olcsóbban előállíthatók az Epeda rendszerű rugózattal szemben.

A minden ízében komfortos darab a fejtámasztól kezdve az ülésekig maximálisan szolgálja kényelmünket. A garnitúra magas támlája a fej kényelmes támaszul szolgál, magának a támlának a kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy oldalirányban is kényelmes tartást biztosítson a fej számára. A GENOVA erősen kitömött deréktámaszának köszönhetően pedig a hát vagy gerincproblémákkal küszködők számára is ideális megoldás.

A garnitúra kényelmének fokozása érdekében a Bonell rugók felett két szivacsréteg is található. A lágy komfortszivacs réteg nyújtotta kényelmet egy vatelin réteg teszi teljessé, amely mindkét oldalán bolyhozott mivoltának köszönhetően még puhább érzetet nyújt e bőrbútorban megpihenni vágyók számára.

A GENOVA modellt többféle változatban kínáljuk vásárlóink számára:

Méret: (szélesség x mélység x magasság)

Fotel

100x95x110 cm

Két személyes kanapé

150x95x110 cm

Három személyes kanapé

215x95x110 cm


klasszikus

modern